Ajankohtaista agrobiotaloudesta 6.6.

 

Tietoprovinssi 6.6.2017

KERRU Agrobiotalous ja kestävät ruokaratkaisut

Aika: 9.30–11.30

Paikka: Framin B-osan auditorio 1

 

 

TÄMÄN TUTKIMUSTULOKSEN, OIVALLUKSEN TAI LÖYDÖN HALUAN KANSSANNE JAKAA. Vartin epastereita makupaloiksi tarjoavat:

 

Tutkimuspäällikkö Seliina Päällysaho, Seinäjoen ammattikorkeakoulu: Some apuna tulosten avaamisessa – case Ruokaverstas

Projektipäällikkö Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituuti: Arkipäivän innovaatioita elintarvikealalla

Projektipäällikkö Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus: Eväitä lähituottajan, ammattikeittiön ja tukkutoimijan yhteistyöhön

Erityisasiantuntija Antti Pasila, Seinäjoen ammattikorkeakoulu: Alueiden Eurooppa

Professori Harri Luomala, Vaasan yliopisto: Suosi luomua – saa arvostusta?

Projektikoordinaattori Sanna Inkeri, Etelä-Pohjanmaan liitto: Elintarvikeyritysten innovointiosaamiskyselyn tuloksia

Projektipäällikkö Susanna Ihanus, Turun yliopisto:  Motivoiko nuoria kasvistenkäyttöön tieto vai käytäntö? Nuhevima-projektissa otetaan tästä selvää

 

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidetään.

Ei pääsymaksuja. Avoin kaikille. Tervetuloa!

 

Lisätietoja Tietoprovinssin kotisivuilta.