DiKATA – digiosaaminen on uusi kansalaistaito -hanke

Nyt kaikki oppimaan digitaitoja näppärästi verkossa!
Kaikille avoimissa ja maksuttomissa DiKATA -verkkokoulutuksissa osallistujat saavat hyödyllistä digiosaamista niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

 

Kursseilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija. Opit esimerkiksi, kuinka asioida sähköisesti, miten pilvipalveluita käytetään ja kuinka hallita jatkuvaa tietotulvaa. Opit myös työelämässä tärkeitä digitaitoja, kuten etäkokouksien käytäntöjä, yhteisöllisen työskentelyn menetelmiä (Google ja Microsoft Teams) ja kuinka brändäät itsesi ammatillisesti. Ota sinulle tarpeelliset digitaidot haltuun helposti ja hauskasti!

 

Di­KA­TA-verk­ko­kurs­sit ovat maksuttomia ja tar­jol­la koko Suo­mes­sa!

Tu­tus­tu verk­ko­kurs­sei­hin ja il­moit­tau­du mu­kaan:
www.bit.ly/di­ka­ta-han­ke.

 

Näet koulutuksista tehdyt tallenteet:
www.bit.ly/dikatatallenteet

 

Verkkokursseja järjestetään aina vuoden 2020 loppuun saakka.

Mikä DiKATA?

 

DiKATA-hankkeen tavoitteena on parantaa kymmenien tuhansien työikäisten digiosaamista. Hanke kattaa koko Suomen, sillä DiKATA -digitaitokoulutuksia järjestävät maan 18 kesäyliopistoa ympärivuotisesti hankkeen keston ajan. Hanketta koordinoi Snellman-kesäyliopisto ja rahoittaa Opetushallitus.

 

Matalan kynnyksen koulutukset sisältävät vuorovaikutteisia verkkokoulutuksia, itseopiskelupaketteja ja jonkin verran lähiopetusta. Koulutukset toteutetaan Tieken luomaan digitaitotasokriteeristöön pohjautuen.

 

DiKATA-verkkokurssit on luokiteltu kuvan värien mukaan seuraaville taitotasoille: vihreä = aloittelija, sininen = peruskäyttäjä ja punainen = hyötykäyttäjä.

 

Kaipaatko apua ilmoittautumiseen?

DiKATA-ohjeista löydät lisätietoja ja apua ilmoittautumislomakkeen täyttöön.

Lue lisää hankkeesta