Etelä-Pohjanmaalle rakentuu kansallisesti merkittävä proteiiniosaamisen keskittymä

“Kestävässä ruokajärjestelmässä kuluttajat valitsevat ruokaa, joka on tuotettu alkutuotannosta lähtien raaka-aineita viisaasti käyttäen.  Proteiiniosaaminen on kestävän ruokajärjestelmän ydinosaamista. Tätä tavoitetta palvelee myös Etelä-Pohjanmaalle rakentuva proteiiniosaamisen keskittymä, jota rakennetaan yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Turun yliopiston kesken.”

Minna Rotola-Pukkila ja Anu Hopia (Turun yliopisto) sekä Jarmo Alarinta, Karri Kallio ja Markus Ojala (Seinäjoen ammattikorkeakoulu) kirjoittivat aiheesta puheenvuoron Ilkka-Pohjalaiseen 15.6.2020. Juttu on tallessa myös Epkytellen-blogissa.