Korkeakouluyhdistykselle haetaan toiminnanjohtajaa

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys tekee korkeakoulupoliittista yhteistyötä tutkimuksen ja koulutuksen edistämiseksi Etelä-Pohjanmaalla. Tutkimustoimintaa kehitetään Epanet-korkeakouluverkostossa. Korkea-asteen koulutusta toteutetaan Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa.

 

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
TOIMINNANJOHTAJAA

 

Tahdomme, että olet innovatiivinen ja visionäärinen eteläpohjalaisen korkeakoulutoiminnan kehittäjä. Odotamme sinulta toimivia yhteistyöverkostoja, joita kehität jatkuvasti.

Olet aktiivinen viestijä ja sisällöntuottaja. Olet tulosvastuullinen ja hallitset keskeiset talousasiat. Tunnet opetusalaa, korkeakoulumaailmaa ja vapaan sivistystyön kenttää.

 

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja pätevyys toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytykset pätevöitymiseen. Johtamiskokemus on sinulle eduksi.

Tehtävänäsi on korkeakouluyhdistyksen toimintaedellytysten varmistaminen ja kehittäminen sekä toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen.

 

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Erkki Välimäki puh. 040 7748 331. Varmimmin tavoitettavissa 14.12. klo 12-14 ja 18.12. klo 10-12.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella rekry@epky.fi 28.12.2018 mennessä.