Koronavirusrajoituksia puretaan ja kesäyliopisto avaa tiloja hallitusti lähiopetukselle 14.5. alkaen

(päivitetty 6.5.2020)

 

Poikkeusolot Suomessa jatkuvat edelleen, mutta Suomen hallituksen linjausten mukaan koronaviruksesta johtuvia rajoituksia voidaan jo alkaa purkamaan hallitusti.

 

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa koronarajoituksia puretaan 14.5. alkaen.

 

Tämä tarkoittaa, että lähi- ja kontaktiopetusta voidaan taas järjestää toukokuun lopussa ja kesäkuussa. Toki kaikissa lähi- ja kontaktiopetustapahtumissa noudatamme voimassa olevia opiskelijamäärien rajaamisia, turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia. Jos koulutuksiin sisältyy kontakti- tai lähiopetusta, saat opiskelijana tarkemmat ohjeet ennen kurssin tai koulutuksen alkamista.

 

Käynnissä olevat koulutukset jatkuvat sovituilla etäopetusmenetelmillä ja vaihtoehtoisilla suoritustavoilla 14.5. jälkeenkin.

 

Nyt on nähty, että korona tuo muutosta muutoksen perään. Siksi on tärkeää, että kesäyliopiston opiskelijat ja koulutuksiin ilmoittautuneet henkilöt seuraavat omaa sähköpostiaan. Tiedotamme kursseille ilmoittautuneille muutoksista sähköpostilla. Yleistä tietoa muutoksista löytyy sosiaalisen median kanavistamme sekä kesäyliopiston nettisivulta ja kurssikuvauksista.

 

Lopuksi voi ilolla todeta, että yhdessä opiskelijoiden ja työnantajien kanssa olemme toteuttaneet ison määrän uusia räätälöityjä koulutuksia. Koulutuksiin huhtikuun kuluessa osallistui satoja asiantuntijoita. Näitä täsmäkoulutuksia on vielä tarjolla ja vapaita paikkoja verkkokoulutuksiin löytyy edelleen mukavasti.

 

Lisätietoja tulevista koulutuksista päivittyy koko ajan kesäyliopiston internet-sivuille.

 

 

Yhteistyöterveisin,

Olli-Pekka Viinamäki

Rehtori

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto