Lasten yliopistossa puhutaan tieteestä ja tutkimuksesta lasten ehdoilla. Lasten yliopiston tarkoituksena on herättää lasten kiinnostus tieteeseen sekä innostaa ihmettelemään ja kysymään! Luennoitsijoina toimivat tieteentekijät, jotka kertovat omista tutkimuskohteistaan. Luennot on tarkoitettu 6–12 -vuotiaille lapsille ja ne ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Osallistumisesta saa tarran omaan luentopassiin. Lasten yliopiston luennot järjestetään Jaaksi-salissa, Seinäjoen pääkirjastossa (Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki).   Lasten yliopiston luennot järjestää Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto. Toimintaa tukevat LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoen kaupunginkirjasto.

 

Lasten yliopiston luennot jatkuvat keväällä 2021.

 

Kevään luentoja odotellessa kannattaa käydä tutustumassa Elämyksiä kemiasta -virtuaalikerhoon! Kerhossa tehdään jännittäviä kokeita kotikeittiön välinein ja opitaan tiedeilmiöiden merkityksistä ympäristön kannalta mielenkiintoisten tiedeartikkeleiden ja -videoiden kautta.

Osallistuminen onnistuu omalla aikataululla ja on maksutonta. Paikkoja rajoitettu määrä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset tästä.

 

LASTEN YLIOPISTO

Tietoja haetaan...