Haluatko saada tietoa tulevista koulutuksistamme? Tilaa uutiskirje tästä. Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa tasokasta koulutusta ja oppimisen avaimia ympäri vuoden.

alkavia koulutuksia

Ajankohtaista

Palvelumuotoilu on päivänpolttava aihe! Sillä tarkoitetaan kokonaisvaltaista suunnittelua, jonka tarkoituksena on parantaa asiakaskokemuksia. Palvelumuotoilun perusopinnoissa perehdyt muotoiluprosessiin ja visuaaliseen viestintään liiketalouden, johtamisen ja palvelumuotoilun näkökulmasta.   Opintojen teemoja ovat esimerkiksi brändi ja visuaalisuus, palvelujen markkinointi sekä muotoilu liiketoiminnassa. Opettajina toimivat mm. FT Marjo Kamila ja KTT Maijastiina Jokitalo.   Koulutus toteutetaan avoimena yliopisto-opetuksena yhteistyössä Lapin yliopiston kanssa. Lisätietoja löydät täältä.

Kesäyliopistossa tapahtuu talvellakin! Tarjoamme koulutuksia niin esiintymistaidon harjaannuttamiseen, perheasioiden sovitteluun kuin palvelumuotoilun haltuunottoon liittyen.   Uutiskirjeen voit klikata auki tästä.

Palvelemme opintoasioissa keskiviikkoon 17.10. asti, jonka jälkeen meidät tavoittaa jälleen maanantaina 22.10. Aurinkoista syyslomaviikkoa!
NÄYTÄ KAIKKI AJANKOHTAISET


KESÄYLIOPISTO FACEBOOKISSA

Kesäyliopisto lukuina

0+
Kurssia
0+
Palautteiden keskiarvo
0+
Opiskelijaa
0+
Asiantuntijaa