Haluatko saada tietoa tulevista koulutuksistamme? Tilaa uutiskirje tästä. Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa tasokasta koulutusta ja oppimisen avaimia ympäri vuoden.

alkavia koulutuksia

Ajankohtaista

Järjestyksessään 10. Avoimen Iltamat pidetään tiistaina 20.8. Kampustalon Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35). Illan esiintyjänä on hyvinvointivalmentaja Kaisa Jaakkola, joka luennoi otsikolla Palaudu ja vahvistu.   Tilaisuudessa esitellään Etelä-Pohjanmaan alueen laaja avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opintotarjonta. Opintoneuvojia voit jututtaa joko ennen luentoa klo 17-18 tai tilaisuuden väliajalla.   Lämpimästi tervetuloa tutustumaan koulutustarjontaan sekä oppimaan lisää palautumisesta! Tilaisuus on kaikille avoin ja … Lue lisää

Työnohjaajakoulutus (60 op) alkaa Seinäjoella syksyllä 2019, jos mukaan saadaan vielä yksi osallistuja. Oletko sinä etsimämme henkilö?   Koulutus sopii henkilöille, joilla on vankka oman alansa työkokemus ja jotka haluavat edelleen kehittää itseään, työnsä laatua ja ammatillista osaamistaan. Koulutus kestää 2,5 vuotta ja on Suomen työnohjaajat ry:n koulutussuositusten mukainen.   Lue lisää täältä ja hae mukaan 31.8. mennessä!

Toimistomme on suljettuna 22.-31.7.2019. Leppoisia kesäpäiviä! Ilmoittautumiset koulutuksiimme ovat käynnissä koko kesän nettisivuillamme!
NÄYTÄ KAIKKI AJANKOHTAISET


KESÄYLIOPISTO FACEBOOKISSA

Kesäyliopisto lukuina

0+
Kurssia
0+
Palautteiden keskiarvo
0+
Opiskelijaa
0+
Asiantuntijaa