Haluatko saada tietoa tulevista koulutuksistamme? Tilaa uutiskirje tästä. Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa tasokasta koulutusta ja oppimisen avaimia ympäri vuoden.

alkavia koulutuksia

Ajankohtaista

Vuosi 2020 on aluillaan. Tuoko se sinulle uusia ideoita ja oivalluksia? Kenties uutta osaamista, josta olet jo kauan haaveillut?   Tammikuun uutiskirjeessä on tarjolla monipuolisesti koulutuksia liittyen mm. palvelumuotoiluun, ravitsemustieteisiin tai vaikkapa lasten haasteelliseen käyttäytymiseen. Nyt on hyvä hetki aloittaa uudet opinnot ja syventää omaa osaamista jollain osa-alueella.   Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan! Lue uutiskirje täältä.

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys haluaa kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta 2020!   Toimistomme on suljettu 23.12.2019-1.1.2020. Koulutusilmoittautumiset toimivat koko joulun ajan. Voit tutustua koulutustarjontaamme tästä linkistä.   Tänä vuonna olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin tarkoitetut varat Hope ry:lle.

Haemme Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen   KOULUTUSSUUNNITTELIJAA   Koulutussuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu:   koulutusten suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen tiivis yhteydenpito kouluttajiin, yhteistyökumppaneihin ja opiskelijoihin sekä sidosryhmiin ja koulutus- ja tutkimusverkostoihin koulutusten markkinointi ja uusien koulutusavausten edistäminen Koulutussuunnittelijalta edellytetään:   aktiivista, ammattimaista ja tuloksellista työskentelyotetta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja monipuolisia viestinnällisiä taitoja, erityisesti sosiaalisen median työkaluilla hyvää organisointikykyä, itsenäistä … Read More
NÄYTÄ KAIKKI AJANKOHTAISET


KESÄYLIOPISTO FACEBOOKISSA

Kesäyliopisto lukuina

0+
Kurssia
0+
Palautteiden keskiarvo
0+
Opiskelijaa
0+
Asiantuntijaa