Haluatko saada tietoa tulevista koulutuksistamme? Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa tasokasta koulutusta ja oppimisen avaimia ympäri vuoden.

Tilaa uutiskirje

alkavia koulutuksia

Ajankohtaista

“Työttömyys, lomautus tai sairastuminen ovat tilanteita, jolloin voi tuntea yksinäisyyttä. Yksin jäädessä ongelmat helposti kasaantuvat. Omissa ajatuksissa esteet kasvavat suuremmiksi kuin mitä ne ehkä todellisuudessa olisivatkaan. Koulutusvalmennuksessa tärkeintä onkin aito kohtaaminen.”   Teija Pitkäkangas kertoo työstään koulutusvalmentajana ja uskoo, että uraan ja koulutukseen liittyviä unelmia voi toteuttaa.

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen ja kesäyliopiston toimisto on suljettu 5.-30.7. 2021. Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@epky.fi, vastaamme viesteihin mahdollisimman pian.   Koulutuksiimme voit ilmoittautua koko kesän ajan! Tutustu syksyn mielenkiintoiseen ja monipuoliseen koulutustarjontaamme osoitteessa epky.fi/kesayliopisto/kurssit-ja-koulutukset.

Avoimessa yliopistossa voit opiskella laajempia kokonaisuuksia tai yksittäisiä kursseja. Tutustu lukuvuoden 2021-2022 tarjontaan:     Vaasan yliopisto Johtaminen ja organisaatiot, opintokokonaisuus 28 op Markkinoinnin opintokokonaisuus 26 op Myynnin tuloksellinen johtaminen 5 op Sosiaali- ja terveyshallintotieteen sivuainekokonaisuus 26 op Talousoikeuden opintokokonaisuus 27 op Viestintätieteiden opintokokonaisuus 25 op (tulossa syksyllä 2021, tarkemmat tiedot myöhemmin) Tilastotieteen perusteet 5 op   Itä-Suomen yliopisto Farmasian … Read More
NÄYTÄ KAIKKI AJANKOHTAISET


KESÄYLIOPISTO FACEBOOKISSA

Kesäyliopisto lukuina

0+
Kurssia
0+
Palautteiden keskiarvo
0+
Opiskelijaa
0+
Asiantuntijaa