Haluatko saada tietoa tulevista koulutuksistamme? Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa tasokasta koulutusta ja oppimisen avaimia ympäri vuoden.

Tilaa uutiskirje

alkavia koulutuksia

Ajankohtaista

“On vaikeaa kuvitella arkea ilman oppimista. Uutinen, kaunis kuva tai kaverin kommentti herättää mielenkiintosi. Googletat lisää tietoa ja sukellat kuin vahingossa yhä syvemmälle aiheeseen. Uudet linkit ja suositellut videot johdattavat sinua sattumanvaraisesti eteenpäin. Tietosi karttuvat, vaikka et opiskele asiaa tietoisesti.”   Heli Kaunisto hankki kangaspuut. Mitä siitä seurasi?

Kesäkuu on täällä!  Aurinko! Mikä ihana valoilmiö ja lämpö. Ihmiset hymyilevät enemmän, on aikaa rentoutua ja nauttia kiireettömyydestä. Kun akut on taas ladattu ja on tilaa uusille ajatuksille, voit klikata katsomaan tulevia koulutuksia. Tässä kirjeessä kerromme tarkemmin seuraavista koulutuksistamme. Lue uutiskirje kokonaan.

Haemme Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistoon vakituiseen työsuhteeseen   KOULUTUSSUUNNITTELIJAA   Koulutussuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu:   täydennyskoulutusten suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen tiivis yhteydenpito kouluttajiin, yhteistyökumppaneihin ja opiskelijoihin sekä sidosryhmiin ja koulutus- ja tutkimusverkostoihin koulutusten markkinointi ja uusien koulutusavausten edistäminen Koulutussuunnittelijalta edellytetään:   aktiivista ja ammattimaista työskentelyotetta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja kokemusta verkkokoulutusalustojen (Teams ja Zoom) ja verkko-opetusympäristöjen hyödyntämisestä monipuolisia viestinnällisiä taitoja, erityisesti sosiaalisen … Read More
NÄYTÄ KAIKKI AJANKOHTAISET


KESÄYLIOPISTO FACEBOOKISSA

Kesäyliopisto lukuina

0+
Kurssia
0+
Palautteiden keskiarvo
0+
Opiskelijaa
0+
Asiantuntijaa