Haluatko saada tietoa tulevista koulutuksistamme? Tilaa uutiskirje tästä. Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto tarjoaa tasokasta koulutusta ja oppimisen avaimia ympäri vuoden.

alkavia koulutuksia

Ajankohtaista

Olemme poimineet tuoreeseen uutiskirjeeseen syksyn tärppejä mm. avoimista yliopisto-opinnoista. Pääset tutustumaan vinkkeihimme täältä.

Ikääntyvien yliopistossa on jälleen luvassa mielenkiintoinen syksy! Tutustu ajankohtaisiin ja kiinnostaviin luentoihin tarkemmin nettisivuillamme täällä. Luennoille ovat tervetulleita kaiken ikäiset – voit halutessasi ilmoittautua mukaan koko luentosarjaan (yhteensä seitsemän luentoa) tai yksittäiselle luennolle.     Tervetuloa mukaan niin uudet kuulijat kuin konkaritkin!

Haemme Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistoon perhevapaan sijaiseksi KOULUTUSSUUNNITTELIJAA   Koulutussuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu: – avoimen yliopisto-opetuksen suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen – tiivis yhteydenpito kouluttajiin, yhteistyökumppaneihin ja opiskelijoihin sekä sidosryhmiin ja koulutus- ja tutkimusverkostoihin – koulutusten markkinointi ja uusien koulutusavausten edistäminen   Koulutussuunnittelijalta edellytetään: – avoimen yliopiston tuntemusta – aktiivista, ammattimaista ja tuloksellista työskentelyotetta – hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä hyviä tietoteknisiä … Lue lisää
NÄYTÄ KAIKKI AJANKOHTAISET


KESÄYLIOPISTO FACEBOOKISSA

Kesäyliopisto lukuina

0+
Kurssia
0+
Palautteiden keskiarvo
0+
Opiskelijaa
0+
Asiantuntijaa