Ajankohtaista

Avoimen Iltamat ke 17.8.2022

Jotain tarvitsisi tehdä, mutta miksi en saa aikaiseksi. Kaikki tiedämme, miten vaikeaa on aloittaa jotain uutta asiaa tai muutosta. Ja kun jonkin asian saa alkuun, loppu on jo itse asiassa helpompaa. Voisiko aloittamisen tehdä helpommaksi?

Tänä vuonna Avoimen iltamissa työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola avaa sitä, miten onnistua muutoksessa kohti parempaa hyvinvointia ja saavuttaa pysyviä tuloksia omassa hyvinvoinnissa. Usein yllättävän pienillä ja helpoilla teoilla on yllättävän suuri vaikutus siihen, miten voit, toteaa Joni Jaakkola. Esimerkiksi näkökulman vaihtaminen voi auttaa aloittamisessa ja onnistumisessa, jatkaa Jaakkola

Jonin puheenvuorot yhdistelevät sopivassa suhteessa sekä tutkittua tietoa ihmisen hyvinvoinnista että vuosien varrella kerättyä valmennuskokemusta. Jonin huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kuulijaa kylmäksi.

Avoimen iltamat elokuussa

Lisää Joni Jaakkolan vinkkejä on tarjolla elokuussa pidettävissä Avoimen iltamissa. Avoimen iltamat ovat maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 17.8. klo 17.00-20.00 Kampustalolla, Seinäjoki-salissa (Kampusranta 35, Seinäjoki).

Tapahtuman pääpuhujana klo 18-20 on työhyvinvointivalmentaja, tietokirjailija, voimaharjoitteluvalmentaja, yrittäjä, DI Joni Jaakkola. Tilaisuuden juontaa rehtori Olli-Pekka Viinamäki Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistosta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto, Etelä-Pohjanmaan opisto, Helsingin yliopisto, Kauhajoen opisto, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen kansanlaisopisto, Seinäjoen yliopistokeskus sekä Tampereen yliopisto.

Opintoja jokaisen makuun – uusia mahdollisuuksia jokaiselle

Tarvitsetko uutta osaamista työelämän tarpeisiin? Suunnitteletko hakeutumista korkeakouluopintoihin? Tai haluatko muutoin kehittää itseäsi? Avoimen opintojen kautta saat laajennettua juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Avoimessa korkeakoulussa voit tehdä samoja opintoja kuin tutkintokoulutuksessa ja Etelä-Pohjanmaalta löytyy laaja avoimen korkeakouluopetuksen tarjonta. Avoimen iltamissa pääset tutustumaan usean eri organisaation opintotarjontaan. Opintoja on tarjolla sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin sekä myös kokonaan verkossa – jokaiselle jotakin.

Etelä-Pohjanmaan alueen avointen yliopistojen ja SeAMK:n avoimen ammattikorkeakoulun toimijat ovat paikalla klo 17.00 eteenpäin kertomassa alueen laajasta koulutustarjonnasta sekä siitä, kuinka voit saada apua ja neuvoja oman opintopolun rakentamiseen.

Tule tutustumaan tarjontaan ja kuulemaan samalla vinkit siitä miten voit tehdä aloittamisesta helpompaa! Oli sitten kyse omasta hyvinvoinnista tai opintojen aloittamisesta.