Ajankohtaista

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston ja Vaasan yliopiston avoimen yliopiston verkkoinfo kauppatieteiden opinnoista 29.8.

Aika: maanantai 29.8.2022 klo 17:30-18:30
Paikka: Zoom, klikkaa tästä. Salasana 568345

Tiesitkö, että avoimet yliopisto-opinnot soveltuvat mainiosti oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja täydentämiseen? Kauppatieteiden opinnot sopivat erityisesti henkilöstökoulutukseksi, sillä ne kehittävät monipuolisesti yrityksissä ja julkisissa organisaatioissa tarvittavia taitoja – käytännönläheisesti tutkittuun tietoon perustuen. Tarjonnassamme olevat kauppatieteiden opinnot ovat samalla Vaasan yliopiston avoimen yliopiston väylään sisältyviä opintoja. Opinnot tukevat myös pääsykokeisiin valmistautumista.

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää Vaasan yliopiston avoimen yliopiston kanssa yhteisen verkkoinfon maanantaina 29.8.2022 klo 17:30–18:30. Opintoinfossa esitellään kauppatieteiden opetustarjontaa, kerrotaan kesäyliopiston käytänteistä sekä esitellään tutkintotavoitteista opiskelua.

Info pidetään Zoomin kautta. Infosta ei tule tallennetta, mutta saat halutessasi infomateriaalin jälkikäteen sähköpostitse. Infon vetävät Vaasan yliopiston avoimen yliopiston asiantuntija Tiia Ahonen ja kesäyliopiston suunnittelija Marjaana Rasku.

Voit tutustua etukäteen Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston kauppatieteiden opintotarjontaan täällä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille kiinnostuneille avoin. Lisätiedot Marjaanalta, marjaana.rasku@epky.fi tai p. 050 577 2631. Tapaamisiin linjoilla!