Ajankohtaista

Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys hakee toiminnanjohtajaa

Haemme Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistykseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtävänäsi on Korkeakouluyhdistyksen toimintaedellytysten varmistaminen ja kehittäminen sekä toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen. Tehtävässä toimit myös Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston rehtorina.

Tahdomme, että olet innovatiivinen ja visionäärinen eteläpohjalaisen korkeakoulutoiminnan kehittäjä. Tunnet korkeakoulumaailmaa, tutkimus- ja opetusalaa sekä vapaan sivistystyön kenttää.

Odotamme sinulta valmiutta toimia monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja halukkuutta kehittää niitä jatkuvasti. Olet aktiivinen viestijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista, itsenäistä ja tulosvastuullista työotetta sekä kykyä johtaa isoja asiakokonaisuuksia ja ihmisiä. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja pätevyys toimia oppilaitoksen rehtorina tai edellytykset pätevöitymiseen. Esimieskokemus on sinulle eduksi.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteella rekry@epky.fi 15.8.2023 mennessä.

Hakijoita tullaan haastattelemaan 23.8.2023 klo 10–14. Tehtävän täyttämisessä voidaan käyttää soveltuvuusarviointia.

Lisätietoja toiminnanjohtajan tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Erkki Välimäki puh. 040 774 8331, varmimmin tavoitettavissa ke 28.6. – pe 7.7. sekä ma 7.8. – ti 15.8.


Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys tekee korkeakoulupoliittista yhteistyötä tutkimuksen ja koulutuksen edistämiseksi Etelä-Pohjanmaalla. Tutkimustoimintaa kehitetään Epanet-korkeakouluverkostossa. Korkea-asteen koulutusta toteutetaan Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistossa.