Ruokaklubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubitapaamisissa tarkastellaan ruokaa, ruoanlaittoa sekä ruoasta nauttimista ennalta valitun teemanmukaisesta raaka-aineesta. Klubissa tarkastellaan raaka-aineita tieteelliseltä sekä gastronomiselta kantilta.
Illat ovat luonteeltaan vapaamuotoisia ja niihin sisältyy aina lyhyt teoreettinen pohjustus valitusta teemasta. Teoreettisen osuuden lisäksi illan ohjelmassa on mukana maistelut sekä aistinvaraiset arvioinnit, keskustelua ruoasta sekä ruoan merkityksestä arjessa ja juhlissa. Jokaiseen iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta sekä aistinvaraista arviointia. Tilaisuuksissa perehdytään ruokaan sekä kulttuurisesta, että luonnontieteellisestä näkökulmasta.
Mukana klubia järjestämässä ovat Turun yliopisto / Aistikattila, Hotelli- ja ravintolamuseo (Helsinki) sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto (Seinäjoki).
Ruokaklubi Seinäjoella
Syksyn tapaamisten teemoina ovat sokeri, leipä, olut ja ruoan väri.
Klubin kokoontumisajat teemoittain:
20.9.2023 klo 17.00 – 19.00 Sokeri
11.10.2023 klo 17.00 – 19.00 Leipä
15.11.2023 klo 17.00 – 19.00 Olut
13.12.2023 klo 17.00 – 19.00 Ruoan väri
Maksuttomiin klubi-iltoihin pääsee mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit osallistua kaikkiin tai osaan illoista. Seinäjoen klubi-illat toteutetaan lähitoteutuksena Seinäjoella.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
bit.ly/Ruokaklubi2023
puh 050 431 7072, info@epky.fi