Ajankohtaista

Maksuttomat ruokaklubi-illat keväällä 2025

TG-klubin kevätkausi alkaa – teemana sipuli! 🧅

Tieteellis-gastronominen ruokaklubi (TG-klubi) aloittaa kevätkautensa keskiviikkona 5.2.2025 klo 17.00–19.00 Framilla Seinäjoella. Klubi-illat ovat maksuttomia, ja mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Kevään muut teemat: kasviöljyt (5.3.2025), rahka, viili ja jogurtti (2.4.2025) ja jäätelö (7.5.2025).

🔗 Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä

TG-klubi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa ruoan maailmaan sekä tieteellisestä että gastronomisesta näkökulmasta. Illoissa yhdistyvät asiantuntijaluennot, aistinvarainen arviointi sekä videoyhteys muille ruokaklubipaikkakunnille Helsinkiin ja Turkuun.

Tule mukaan oppimaan, maistelemaan ja verkostoitumaan – lämpimästi tervetuloa niin uudet kuin tutut klubilaiset! 🤍