Ajankohtaista

Maksuttomat ruokaklubi-illat syksyllä 2024

I l o u u t i s i a – ilmoittautuminen syksyn 2024 ruokaklubi-iltoihin on nyt auki!

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin (tai tuttavallisemmin TG-klubin) ohjelma on seuraava:

🍅 keskiviikko 4.9. klo 16.45–18.45: tomaatti
🍅 keskiviikko 2.10. klo 16.45–18.45: ruokaperinteet
🍅 keskiviikko 6.11. klo 16.45–18.45: teema tarkentuu vielä
🍅 keskiviikko 11.12. klo 16.45–18.45: alkoholittomuus

🤍 Kokoontumiset Frami C-osan Timo-luokassa (Kampusranta 9 C, Seinäjoki)
🤍 Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lämpimästi tervetuloa mukaan niin klubikonkarit kuin uudet tuttavuudet!
___________________________________________________________________________

❓Mikä on tieteellis-gastronominen ruokaklubi?

▪️ Ruokaklubi on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille. Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta.

▪️ Klubi-illat ovat osallistujille maksuttomia (huomaa kuitenkin no show -maksu). Mukaan pääsee 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua joko kaikkiin tai osaan illoista.

▪️ Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta sekä aistinvaraista arviointia. Illat järjestetään yhtä aikaa Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella. Paikkakuntien välillä on videoyhteys, joten alustukset kuunnellaan yhdessä, näytteet arvioidaan samanaikaisesti ja myös tulokset kulkevat videon välityksellä yhtäaikaisesti kaikille paikkakunnille.

▪️ Elintarvikekehityksen Epanet-professori Anu Hopian & kumppaneiden vuosia Helsingissä kokoontunut TG-klubi on sittemmin laajentunut Turkuun ja Seinäjoelle. Meidän Seinäjoen iltoja emännöi Kaikki äitini reseptit -bloggaaja Nanna Rintala. Käytännön järjestelyistä vastaa Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto.

▪️ Klubi-iltojen keskustelua voi jatkaa kommentoimalla Anu Hopian Molekyyligastronomia-blogia, jossa julkaistaan myös kooste illan tuloksista.