Ajankohtaista

Opinlakeus-messut kiinnostivat yleisöä

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto osallistui Opinlakeus-messuille, jotka pidettiin Seinäjoki Areenassa 17.-18.1.2024. Kahden päivän aikana messut keräsivät upean määrän kävijöitä, yhteensä yli 7 500. Messujen yhteydessä järjestettiin myös Meirän Rekry -rekrytointitapahtuma.  

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto oli mukana Seinäjoen yliopistokeskuksen messuosastolla, joka kokosi hienosti yhteen neljän eri yliopistoyksikön ja kesäyliopiston koulutustarjonnan. Lämmin kiitos kaikille osastollamme vierailleille!

Opinlakeuden verkostokoordinaattori ja messujen pääjärjestäjä Erika Perander kommentoi messuja seuraavasti: ”Opinlakeusmessut ovat alueen suurin ja monipuolisin hakijatapahtuma, joka tarjoaa niin nuorille kuin aikuisille vaihtoehtoja oman urapolun luomiseen tai täydentämiseen. Oli ilo huomata, miten hyvällä mielellä messut otettiin vastaan niin kävijöiden kuin näytteilleasettajien osalta.”

Perander kertoo erityisen mieleenpainuvan palautteen, jonka oli saanut erään messuosaston opiskelijoilta: ”Siis tää on aivan ihana tapahtuma! Olispa meilläkin ollut tällasta. Vaikka tiesin minne oon ysin jälkeen menossa, niin olis ollut kiva tietää mitä vaihtoehtoja on.” Perander muistuttaa, että Opinlakeus-messut ovat tulossa jälleen 15.-16.1.2025.