edX – kansainvälinen kurssitarjonta

Yhdysvaltalainen edX on maailman tunnetuin yliopistotasoisten opintojen ja koulutusten verkko-oppimisympäristö. Harvardin yliopisto ja Massachusettsin teknillinen korkeakoulu MIT perustivat edX-palvelun vuonna 2012. EdX on verkko-oppimisympäristö ja avoimien verkkokurssien MOOC:in (Massive Open Online Course) tarjoaja.

EdX avaa opiskelijoille ympäri maailmaa tilaisuuden hyödyntää maailman parhaiden yliopistojen laadukkaita kursseja. Tällä hetkellä edX:ssä on tarjolla yli 160 kansainvälisen yliopiston opintoja. Tarjonnassa on yli 3 000 yliopistotasoista kurssia, kandidaattiopinnoista tohtorikursseihin sekä yli 400 koulutusohjelmaa. Tähän mennessä opintoja on suorittanut edX:n kautta 110 miljoonaa opiskelijaa.

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto on ensimmäisenä suomalaisena oppilaitoksena hyväksytty edX:n kumppanuusohjelmaan. Kesäyliopiston tehtävänä on nostaa esiin edX:n huiman laajasta tarjonnasta suomalaisten kannalta mielenkiintoisia opintoja. Kesäyliopisto tiedottaa aktiivisesti tulossa olevista kursseista.

EdX:n kurssitarjonta

Täydennä omaa osaamistasi yksittäisillä kursseilla tai hanki tutkinto

EdX käytännössä

EdX:n käyttö on helppoa. Kaikki käytännön asiat kursseihin tutustumisesta, ilmoittautumisesta ja osallistumisesta, maksuista ja velvoitteista löytyvät edX:n palvelusta. Kaikki opiskelijan asiointi tapahtuu edX:n verkkosivustolla edX-tilin (maksuton rekisteröinti) avulla. Verkkosivulta löydät ohjeet rekisteröintiin sekä yksityiskohtaiset kurssineuvot. 

Kesäyliopistosta voit kysyä esimerkiksi tukea sinua kiinnostavien kurssien löytämiseen tai ilmoittautumiseen. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella info@epky.fi.

Kesäyliopisto suosittelee

The Psychology of Emotions: An introduction to Embodied Cognition (University of Cambridge, Iso-Britannia)

Autism and Neurodiversity: Building Your Child’s Strengths (Curtin University, Australia)

Climate Solutions (The University of Edinburgh, Skotlanti)

Introduction to Project Management (The University of Adelaide, Australia)

Remote Work Revolution for Everyone (Harvard University, Yhdysvallat)

Sustainable Food Security (Food Access WageningenX, Alankomaat)

Critical Thinking & Problem Solving (Rochester Institute of Technology RIT, Yhdysvallat)