edX – kansainvälinen kurssitarjonta

Yhdysvaltalainen edX on maailman tunnetuin yliopistotasoisten opintojen ja koulutusten verkko-oppimisympäristö. Harvardin yliopisto ja Massachusettsin teknillinen korkeakoulu MIT perustivat edX-palvelun vuonna 2012. EdX on verkko-oppimisympäristö ja avoimien verkkokurssien MOOC:in (Massive Open Online Course) tarjoaja.

EdX avaa opiskelijoille ympäri maailmaa tilaisuuden hyödyntää maailman parhaiden yliopistojen laadukkaita kursseja. Tällä hetkellä edX:ssä on tarjolla yli 160 kansainvälisen yliopiston opintoja. Tarjonnassa on yli 3 000 yliopistotasoista kurssia, kandidaattiopinnoista tohtorikursseihin sekä yli 400 koulutusohjelmaa. Tähän mennessä opintoja on suorittanut edX:n kautta 110 miljoonaa opiskelijaa.

Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto on ensimmäisenä suomalaisena oppilaitoksena hyväksytty edX:n kumppanuusohjelmaan. Kesäyliopiston tehtävänä on nostaa esiin edX:n huiman laajasta tarjonnasta suomalaisten kannalta mielenkiintoisia opintoja. Kesäyliopisto tiedottaa aktiivisesti tulossa olevista kursseista.

EdX:n kurssitarjonta

Täydennä omaa osaamistasi yksittäisillä kursseilla tai hanki tutkinto

EdX käytännössä

EdX:n käyttö on helppoa. Kaikki käytännön asiat kursseihin tutustumisesta, ilmoittautumisesta ja osallistumisesta, maksuista ja velvoitteista löytyvät edX:n palvelusta. Kaikki opiskelijan asiointi tapahtuu edX:n verkkosivustolla edX-tilin (maksuton rekisteröinti) avulla. Verkkosivulta löydät ohjeet rekisteröintiin sekä yksityiskohtaiset kurssineuvot. 

Kesäyliopistosta voit kysyä esimerkiksi tukea sinua kiinnostavien kurssien löytämiseen tai ilmoittautumiseen. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella info@epky.fi.

Kesäyliopisto suosittelee

EdX:n kattavasta kurssivalikoimasta löydät alkavia kursseja runsaasti. Tässä poimintoja tulevista kursseista.

IBM: AI for everyone: Master the Basics (IBM)
HarwardX: Exercising Leadership: Foundational Principles (Harward University, United States)
Autism and Neurodiversity: Building Your Child´s Strengths (Curtin University, Australia)
How to Write a Novel: Structure & Outline (University of British Columbia, Canada)