Ajankohtaista

Ystävänpäivän ruokaklubin teemana suklaa

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin Seinäjoen ryhmä starttasi viime syksynä ja jatkoa seuraa. Tuttavallisemmin sanottuna TG-klubin kevään ohjelma tarjoilee suklaan lisäksi maitoa, ruokaväärennöksiä ja mausteita.

📅 keskiviikko 14.2.2024 klo 17-19
📍 Frami C-osa, Timo-luokka (Kampusranta 9 C, Seinäjoki)
🍫 teemana suklaa

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (kaksi paikkaa vapaana!): bit.ly/TG24suklaa

Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia on yhdistänyt kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta sekä aistinvaraista arviointia. Illat järjestetään yhtä aikaa Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella. Kolmen paikkakunnan välillä on videoyhteys, joten alustukset kuunnellaan yhdessä, näytteet arvioidaan samanaikaisesti ja myös tulokset kulkevat videon välityksellä yhtäaikaisesti kaikille paikkakunnille. Klubi-illat ovat osallistujille maksuttomia (huomaa kuitenkin no show -maksu).

Kevään 2024 klubi-illat keskiviikkoisin klo 17-19

Suklaa: 14.2.
Maito: 6.3.
Ruokaväärennökset: 3.4.
Mausteet: 15.5.

Maksuttomiin klubi-iltoihin pääsee mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Voit osallistua kaikkiin tai osaan illoista. Seinäjoen klubi-illat toteutetaan lähitoteutuksena Seinäjoella. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@epky.fi tai p. 050 431 7072.

Ruokaklubin toteutuksessa ovat mukana Turun yliopisto / AistikattilaHotelli- ja ravintolamuseo (Helsinki) sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto (Seinäjoki). Seinäjoen klubin mahdollistaa Suomen kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahastolta saatu apuraha.