Blogi

Tilauskoulutuksilla täsmäapua koulutustarpeisiin

Onko organisaatiollanne halu kehittää työntekijöidenne ammatillista osaamista? Eikö useista kouluttajatahoista tai laajoista koulutustarjonnoista löydy juuri teille sopivia vaihtoehtoja? Sopisiko tarpeisiinne täsmäoppiminen paremmin kuin yleiskoulutukset? Jos mietitte näitä kysymyksiä, Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistolta löytyy ratkaisu.

Tarpeisiin räätälöity, juuri sopivaksi mitoitettu, joustava ja monipuolinen ovat sanapareja, joilla usein kuvataan tilauskoulutuksia niitä markkinoitaessa. Ammatillinen, tarpeeseen sopiva ja sopivan hintainen ovat taas useimmiten asiakkaan toiveita tarpeita mitoittaessa. Tilauskoulutusten tarve perustuu tilaajan tarpeeseen kehittää ja lisätä työntekijöiden, esihenkilöiden tai koko työyhteisön osaamista. Näistä tarpeista ja toiveista on hyvä lähteä rakentamaan koulutusta, joka auttaa henkilöstöä kehittämään osaamistaan.

Kesäyliopiston tilauskoulutuksilla voit aidosti saada sen mitä tarvitset. Rakennamme yksittäisen koulutuksen tai laajemman koulutuskokonaisuuden tiiviissä yhteistyössä koulutuksen tilaajan kanssa. Näin varmistamme, että koulutuksen sisältö ja kesto vastaavat aina, aidosti tilaajan tarpeita. Koulutuksen sisällön lisäksi keskeisessä roolissa ovat myös kouluttajat. Etsimme koulutukselle sopivan kouluttajan/kouluttajat ja hyödynnämme omia tai tilaajan verkostoja kouluttajahaussa. Emme halua tarjota ainoastaan valmiita konsepteja tai koulutuspaketteja, vaan rakennamme tarvittaessa tilaajan kanssa kaiken alusta.

Miten sitten pääsemme alkuun? Tutustu olemassa olevaan koulutustarjontaamme kotisivuillamme (linkki alla) tai kerro meille koulutusideasi tai -tarpeesi. Kartoitamme tilaajan kanssa tarpeet ja teemme tarjouksen koulutuksesta tai koulutuskokonaisuudesta. Joskus ideat vaativat hieman enemmän suunnittelua, palavereita kouluttajien ja tilaajan kanssa sekä yhteistä ponnistusta lopputulokseen, mutta varmuudella voin sanoa, että tehty työ antaa palkinnon.

Ole rohkeasti yhteydessä niin rakennetaan yhdessä työyhteisöllenne, yrityksellenne tai organisaatiollenne sopivia koulutuksia.

Ammatillinen täydennyskoulutus – Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto
Tilauskoulutukset – Etelä-Pohjanmaan kesäyliopistoMarja Kiikka
Koulutussuunnittelija
Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto