Projektityöntekijä Turun yliopiston Seinäjoen tutkimusryhmään
Turun yliopiston Ravitsemus- ja ruokatutkimuskeskuksen Seinäjoella toimivaan yksikköön haetaan tutkimusavustajaa elintarvikekehityksen hankkeisiin ajalle 1.6.2024 – 31.12.2025. Aloituspäivämäärästä voidaan neuvotella.
Projektityöntekijän tehtävänä on pääasiassa avustaa kansallisissa ja kansainvälisissä elintarvikekehityksen tutkimus- ja kehitysprojekteissa osana monialaista tutkimus- ja kehitysryhmää. Työtehtäviin kuuluu työpajojen järjestämistä tutkimus- ja kehityshankkeiden sidosryhmille muun projektihenkilökunnan tukena sekä osallistuminen hankkeisiin liittyvien materiaalien työstämiseen. Työhön voi sisältyä myös muita erikseen sovittavia tehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti Seinäjoen yliopistokeskuksen kampuksella.
Haku alkaa 13. toukokuuta 2024 ja päättyy 29. toukokuuta 2024, klo 16.00 (Europe/Helsinki)
Lisätietoja saat Turun yliopiston ilmoituksesta.