Ajankohtaista

KORU kouluttaa ruokamaakunnan osaajia

KORU tarjoaa oman osaamisen päivittämistä sekä uusia yhteistyöverkostoja eteläpohjalaisille elintarvikealan yrityksille.  Koulutuksessa perehdytään mm. elintarvikealalla toimimisen perusteisiin, tuotantohygieniaan ja asiakastarpeen tunnistamiseen. Muutoskyvykkyyttä lisätään tutustumalla soveltuviin laadunvarmistusmenetelmiin sekä perehtymällä uuden tuotteen kehittämisen periaatteisiin yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Koulutus on tarkoitettu elintarvikesektorin yritysten johdolle, henkilöstölle ja yrittäjille. Koulutus sopii myös julkisen tahon ylläpitämiin, vuokrattavissa olevien pienkeittiöiden toimijoille, joilla on Y-tunnus, sekä henkilöille, jotka valmistavat räätälöityjä laitteita elintarvikealalle.

KORUn maksuttomat koulutustyöpajat ovat monipuolisia ja osallistujien on mahdollista valita yritystään parhaiten palvelevat koulutuspaketit.  

KORU – Koulutuksella ruokamaakunta nousuun -hankkeen toteuttavat Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Turun yliopisto. Rahoitus tulee Euroopan sosiaalirahastolta (ESR).

Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Koulutukset ovat ilmaisia. Koulutus- ja työpajatarjonnasta voi räätälöidä itselle sopivia kokonaisuuksia. Käy vastaamassa kyselyyn ja kerro, millaista tarjontaa sinä toivot. Kysely on auki 6.5.2022 saakka.

Lisätietoja Taina Seppälä-Kolkka, taina.seppala-kolkka (a) seamk.fi ja hankkeen kotisivut