Seminaari järjestetään Hämes-Havusessa (Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki) torstaina 23.5.2024 klo 9.00-11.45 + lounas. Aiheena mm. luonnontuotteiden hyödyntäminen elintarvikealalla, GeoFood luonnontuotteiden alueellinen brändääminen, luonnon raaka-aineiden matka tuotekehityksestä markkinoille, ruoka- ja palvelutuotteiden kehittäminen villiruoasta ja luonnontuotteiden käyttö elintarviketuotteissa -yrityscase.
Ilmoittautuminen 10.5.2024 mennessä. Seminaari on maksuton sisältäen tarjoilut.
Ruokamessuseminaarin järjestävät Kauhajoen Ruokamessut ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti / Luonnontuotealan täydennyskoulutushanke, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Kauhajoen kaupungin kanssa.