Tervetuloa Seinäjoelle perjantaina 19.4. klo 12–16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?
Puhujina
Liisa Pietola, Sitra: Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Teija Paavola, Atria: Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä: Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Jasmine Savallampi, LUT: Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Harri Luomala, Vaasan yliopisto: Kuluttajat ja kestävät valinnat
Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B, Seinäjoki)
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ
Lisätietoja LUKAKER-hankkeen (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla) kotisivuilta ja Anne Rintamäeltä, puh. 050 583 4444, anne.rintamaki (a) utu.fi