Ajankohtaista

Ruokaväärennökset puhuttavat

Tieteellis-gastronomisen ruokaklubin huhtikuun teemana olivat ruokaväärennökset. Keskustelu jatkuu sunnuntaina 7.4. noin kello 10 MTV3:n Huomenta Suomi -lähetyksessä, jossa on mukana elintarvikekehityksen Epanet-professori Anu Hopia Turun yliopistosta.

Elintarvikekehityksen Epanet-professori Anu Hopian & kumppaneiden vuosia Helsingissä kokoontunut Tieteellisgastronominen ruokaklubi (kavereiden kesken TG-klubi) on laajentunut Turkuun ja Seinäjoelle. Hotelli- ja Ravintolamuseossa, Turun yliopiston Flavoriassa ja meillä Seinäjoella kokoontuvat ryhmät yhdistetään toisiinsa netin välityksellä. Seinäjoella käytännön järjestelyistä vastaa Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto. Seinäjoen iltoja emännöi Nanna Rintala, joka työskentelee Anun tutkimusryhmässä.

Linkki ohjelmasta tehtyyn tallenteeseen.