Ajankohtaista

Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää

Tervetuloa Seinäjoelle perjantaina 19.4. klo 12–16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
 
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?
 
Puhujina
Liisa Pietola, Sitra: Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Teija Paavola, Atria: Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä: Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Jasmine Savallampi, LUT: Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Harri Luomala, Vaasan yliopisto: Kuluttajat ja kestävät valinnat
 
Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B, Seinäjoki)
 
ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Lisätietoja LUKAKER-hankkeen (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla) kotisivuilta ja Anne Rintamäeltä, puh. 050 583 4444, anne.rintamaki (a) utu.fi