Ajankohtaista

AVOIN TYÖPAIKKA: Projektipäällikkö, Seinäjoen yliopistokeskus

Seinäjoen yliopistokeskuksen palveluyksikössä on haettavana

Projektipäällikön tehtävä

 

Projektipäällikön tehtävänä on vastata New Knowledge Interface (NKI), Uusi osaamisen yhdyspinta -hankkeen käytännön toteutuksesta, hallinnoinnista, raportoinnista ja yhteistyön koordinaatiosta. Tehtävä sijoittuu Seinäjoelle. Seinäjoen yliopistokeskuksen muodostavat neljä yliopistoa: Tampereen, Helsingin ja Vaasan yliopistot sekä Taideyliopisto. Yhteistyössä ovat mukana myös Turun yliopisto, Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Luonnonvarakeskus ja Siirtolaisuusinstituutti. Yliopistokeskuksen toiminta painottuu tutkimukseen ja kehittämistyöhön sekä jatkuvan oppimisen palvelujen tuottamiseen.

Tehtävänkuvaus

NKI-hankkeessa on tavoitteena rakentaa Seinäjoki – Tampere yhteistyönä kansainvälisesti merkittävä innovaatioekosysteemikokonaisuus. Työssä edistetään ja aktivoidaan yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan ja Pirkanmaan välillä ja tehdään sitä näkyväksi. Projektipäällikkö pilotoi yhteistoimintaa, jossa voidaan rakentaa tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamista lisääviä hankkeita. Projekti toteutetaan Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Yhteistyön tiivistäminen yliopistojen pääkampusten kanssa on laajemmin yhteinen tavoite koko yliopistokeskuksessa. Hanke kestää 31.7.2022 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytykset

Tehtävän hoitaminen edellyttää ylempää yliopistollista tutkintoa, valmiuksia edistää monitieteellistä yliopistojen tutkimus- ja kehittämistoimintaa sekä tukea koulutuspalvelujen laajenemista, aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus vastaavien kehittämishankkeiden toteuttamisesta, ekosysteemiajattelun tuntemus sekä vahvat verkostot Etelä-Pohjanmaan ja/tai Pirkanmaan korkeakouluyhteisössä.

Tarjoamme

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan korkeakoulujen toimintaan ja uudistuviin palveluihin. Projektipäällikön palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoon 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Tehtävään sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kk:n koeaikaa.

Seinäjoki on nopeasti kasvava kaupunki, jossa on yksi Suomen moderneimmista korkeakoulukampuksista. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Tule meille luomaan merkityksellistä uraa ja liity osaksi osaavien työntekijöidemme huipputiimiä! Lisätietoja työnantajasivuillamme.

Jätä hakemuksesi viimeistään torstaina 4.3.2021 klo 23:59 Tampereen yliopiston sähköisellä lomakkeella (täällä). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juha Alarinta p. 050 5345005, parhaiten tavoitettavissa 22.2. klo 9-11 ja 1.3. klo 9 -11 ja sähköpostilla juha.alarinta@tuni.fi.